20.06.2010. / 13:36

Autor: Hina

Obami se obratila za pomoć, pa joj suprug imigrant završio u zatvoru

Nadležna služba objasnila je za dnevnik The New York Times da je pismo što ga je Caroline Jamieson poslala Obami greškom dospjelo u odjel ilegalne imigracije.

Barack ObamaBarack ObamaŽena koja je zatražila od američkog predsjednika Baracka Obami da joj pomogne riješiti imigracijski problem njezina supruga dobila je neočekivan odgovor: agenti FBI-ja stigli su u njezin dom i muža joj odveli u zatvor. Nadležna služba objasnila je za dnevnik The New York Times da je pismo što ga je Caroline Jamieson poslala Obami greškom dospjelo u odjel ilegalne imigracije.

Pošto je njujorški dnevnik ispitao slučaj, Herve Fonkou Takoulo pušten je iz zatvora. Takoulo je inženjer iz Kameruna koji je u Sjedinjene Države došao legalno, no izdan mu je nalog da napusti SAD kada je sud odbacio njegov zahtjev za azilom. Takoulo je zatim zatražio stalnu dozvolu boravaka na temelju ženidbe s Jamieson, ali je još na snazi nalog o njegovoj deportaciji.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika