21.06.2010. / 12:20

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Bankroti velikih razmjera i pad popularnosti predsjednika

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem predsjedniku pada popularnost i morao bi paziti na svaki svoj potez i na svaku svoju riječ jer to nije bezazlena faza. Vladi također pada popularnost, ima problema u financijskom i pravnom sektoru i netko od ministara će morati snositi posljedice

Anđelka SubašićAnđelka SubašićOvo je sigurno tjedan koji će obilježiti početak velikih turbulencija u svijetu u slijedećih nekoliko mjeseci pa i godina.

Puni mjesec u subotu 26. lipnja pojačan je napetom konfiguracijom aspekata koju čine: Jupiter, Uran, Pluton, Saturn, Sunce, Mjesec i Merkur- čak 7 nebeskih tijela! To je iznimno puno i rijetko se događa. Ta ogromna energija koja se nalazi u atmosferi u međusobnom je sukobu, prepuna prepreka da se realizira neki cilj. Takav naboj ogleda se u prirodnim nepogodama, u slomu velikih i u velikim promjenama koje potresaju svijet.

Gotovo cijeli svijet je zahvaćen valom te konfrontirajuće energije, ogromni problemi s vodom na kopnu i moru (valovi poplava i plima), sa zemljištem (odroni, zatrpani tuneli i okna, podzemne vode), vulkani, vojni puč, neočekivane pogibije, nesagledive štete u poljoprivredi, s ribom, naftom, opasnosti za djecu. Ponavljaju se bankroti velikih razmjera: velikih financijskih institucija, velikih korporacija, država, moćnih ljudi koji imaju svjetski kapital.

I u našoj zemlji je kriza autoriteta i nitko nije nedodirljiv (to je dobro ali ulijeva totalno nepovjerenje u ljude). Predsjedniku pada popularnost i morao bi paziti na svaki svoj potez i na svaku svoju riječ jer to nije bezazlena faza. Vladi također pada popularnost, ima problema u financijskom i pravnom sektoru i netko od ministara će morati snositi posljedice. Bivši autoriteti također su dio skandala tj. formalnog pada koji su na neko vrijeme uspjeli odgoditi linije najjačih i najopasnijih promjena po cijelom svijetu jesu: Filipini, Mexico, SAD i Kanada, Peru, Njemačka, Francuska, Španjolska, Engleska, Švicarska, Korzika, zemlje Beneluxa, Indija i Pakistan i Izrael.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika