05.07.2010. / 07:11

Autor: Hina

Medvedev poručio da špijunske afere neće naštetiti američko-ruskim vezama

"Naši konstruktivni, susjedski odnosi... uzaludnim čini pokušaje da se umanji važnost naših dostignuća", napisao je Medvedev u čestitki Obami

Dmitrij Medvedev okušao se i s druge strane fotoaparata (Foto: KremlinRussia@Twitter)Dmitrij Medvedev okušao se i s druge strane fotoaparata (Foto: KremlinRussia@Twitter)Pokušaji da se osujete poboljšanja odnosa Rusije i Sjedinjenih Država neće uspjeti, napisao je u jeku špijunskog skandala ruski predsjednik Dmitrij Medvedev u pismu predsjedniku SAD-a Baracku Obami.

Čestitajući Obami Dan nezavisnosti 4. srpnja Medvedev je napisao: "Naši konstruktivni, susjedski odnosi... uzaludnim čini pokušaje da se umanji važnost naših dostignuća".

Iako su Washington i Moskva obećali da uhićenje desetero navodnih špijuna u SAD-u prošlog tjedna koji su radili za Rusiju neće naštetiti njihovim odnosima ruski premijer Vladimir Putin je optužio vlasti SAD-a da su pretjerale.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika