15.07.2010. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Vježbe u vodi: Kako učvrstiti tijelo na godišnjem odmoru

Ne bi li vam se dogodilo da se s godišnjeg odmora vratite s viškom kilograma, za vas smo pripremili vježbe koje se izvode u vodi

Vježbe u vodi jamče uspjehVježbe u vodi jamče uspjehO čvrstim trbušnim mišićima i zategnutoj stražnjici i rukama sanjanju gotovo sve žene, međutim tijekom godišnjeg odmora većina pripadnica nježnijeg spola se dodatno opusti, a nakon povratka kući čude se nakupljenim kilogramima.

Upravo zbog toga smo za vas pripremili nekoliko vježbi koje možete prakticirati i tijekom godišnjeg odmora, naravno riječ je o vježbama koje se izvode u vodi!

Istegnite se

Ukoliko se već duže vrijeme niste bavili nikakvom tjelovježbom, za poečtak se dobro istegnite. Dakle, stanite uz rub bazena s tim da se jednom rukom držite za rub, a drugu istegnite preko glave. Istovremeno istežite i gornji dio tijela. Ovu vježbu ponovite najmanje deset puta.

Zategnute noge

Raširite noge u širini kukova, istegnite ruke i radite pokrete koji nalikuju na stupanje. Valja napomenuti da noge morate maksimalno istegnuti. Dakle prsti na nogama vam također moraju biti ispruženi.

Zategnute ruke

Stojite u vodi s tim da su vam noge blago raširene. Ispružite ruke i u njima držite loptu neke srednje veličine kojom ćete ispod vode raditi 'osmice'. Obratite pažnju da su vam leđa cijelo vrijeme ravna.

Trbušni mišići

Leđa okrenite prema rubu bazena i ruke ispružite uz rub. Istegnite noge i podižite ih prema grudima tako da vam je tijelo pod kutem od devedeset stupnjeva. Vježbu ponovite najmanje petnaest puta.

Vezane vijesti

Južnoafrikanac izmislio tuširanje bez vode

Južnoafrikanac izmislio tuširanje bez vode

Potaknut prijateljem koji se nije tuširao i nakon višemjesečnog istraživanja, južnoafrički student Ludwick Marishane dobio je svjetsko priznanje za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika