16.08.2010. / 07:45

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Oluje, otmice i smrt slavne osobe

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu će biti novih prirodnih katastrofa, prometnih nesreća, a očekuje nas pad i otmica zrakoplova

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU cestovnom i željezničkom prometu velike gužve i sudari (pojedinačni i lančani) sa velikim materijalnim (i ljudskim) štetama. Osim zbog nesreća prometnice će biti namjerno blokirane poljoprivrednim strojevima i velikim vozilima (bageri, kamioni, traktori i sl). U zračnom prometu pad i otmice zrakoplova.

Trač rubrike pune su ljubavnih i seksualnih skandala i afera. Brakolomci će biti razotkriveni. Među njima su glumci, jet-seteri ali i političari i diplomati. Možda saznamo kakva ljubavna afera stoji iz pojedinih međudržavnih odnosa, ali i vojnih krugova. Oko 20.08 umrijeti će netko iz svjetskih filmskih krugova. Vrlo težak vikend je pred nama a započinje već u četvrtak 19.08 oko 22 sata po našem vremenu.

Za očekivati je oluje s velikom štetom (rušenje drveća, odroni zemljišta i bujice, požari), stradanja ljudi i prirode. Najjače će se osjetiti u Francuskoj, Švicarskoj, Nigeriji, Pakistanu, Mongoliji, Kolumbiji, Panami, Kanadi (Otava). Izbjegavajte daleka i nepotrebna putovanja, sukobe, rizike (financijske, poslovne i ljubavne).

Pojaviti će se neobične epidemije i zaraze, virusi i bakterije sa smrtnim ishodima koji izazivaju strah. I bez obzira na velike tenzije između planeta pogodno je vrijeme za konačne prekide loših partnerstava (bračni, poslovni), za raspraviti nešto za što prije niste smogli hrabrosti i za priznanja grešaka koje bi se mogle same razotkriti.

Vrijeme je za molitve i meditacije, za duhovni napredak, za opraštanja i pomirenja, za čudotvorna iscjeljenja.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika