25.08.2010. / 13:22

Autor: Andrea Belin

Uhvaćeni lopovi koji su devastirali kuću Tine Rupčić

Pjevačica je kazala kako su policijski djelatnici stanice na zagrebačkom Črnomercu su uhvatili pljačkaše koji su joj prošli vikend uništili kuću, ukrali nakit i digitalne kamere

Tina RupčićTina RupčićSamo dva dana nakon što su provalili u kuću u ulici Kustošijanski Venec u Zagrebu, čija je vlasnica pjevačica Tina Rupčić, policijski djelatnici stanice na zagrebačkom Črnomercu su uhvatili pljačkaše.

Da su lopovi uhvaćeni, potvrdila je i sama pjevačica za 24 sata.

'Nazvali su me iz policije i rekli sretnu vijest, ne znam što će s pljačkašima sada biti, policijski postupak je u tijeku, ali oni ne mogu više nikoga opljačkati', kazala je.

Inače, u kuću bivše supruge glazbenika Hrvoja Rupčića u kojoj živi sa sinovima, petnaestogodišnjim Noom i petogodišnjim Jakovom, lopovi su provalili prošli vikend.

Ukrali su nakit čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko tisuća kuna i digitalne kamere. Osim toga, pljačkaši su kuću doslovno devastirali.

Razbacali su svu odjeću, ostavili poplavu i pokušali su izazvati požar. Na svu sreću, pjevačica se nakon nekoliko sati pojavila u svom domu i nazvala policiju.

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika