11.09.2010. / 18:06

Autor: Hina

Cipelom na premijera: Grčki liječnik u Solunu gađao Papandreoua

Napadač je novinarima kazao kako je liječnik-radiolog i član jedne ultra-konzervativne organizacije te je objasnio da je premijera gađao cipelom u znak prosvjeda zbog drastičnih mjera štednje

Stelios Prapezis uhićen je ubrzo nakon napada na premijera (Foto: Reuters)Stelios Prapezis uhićen je ubrzo nakon napada na premijera (Foto: Reuters)49-godišnji muškarac bacio je u subotu cipelu na grčkoga premijera Georgesa Papandreoua u znak prosvjeda zbog mjera štednje što ih je donijela njegova socijalistička vlada, nakon čega je priveden zajedno s još dvije osobe, prenose agencije.

Cipela je promašila premijera, a incident se dogodio u Solunu, gdje je Papandreou sudjelovao na otvaranju međunarodne izložbe.

Napadač je novinarima kazao kako je liječnik-radiolog i član jedne ultra-konzervativne organizacije te je objasnio da je premijera gađao cipelom u znak prosvjeda zbog drastičnih mjera štednje i drugih reformi što ih je donijela grčka socijalistička vlada.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika