24.09.2010. / 11:42

Autor: Hina

Slovenskog zastupnika i Pahorovog kolegu pretukli i opljačkali maloljetnici

Njegove ozljede u bolnici, kamo je odvezen nakon incidenta, okvalificirane su kao lakše, ali na glavi ima više modrica i otečen nos, a rana mu je morala biti zašivena

Luka Juri; foto: WikipediaLuka Juri; foto: WikipediaParlamentarnog zastupnika slovenskih Socijalnih demokrata (SD), koje vodi premijer Borut Pahor, u četvrtak navečer pretukla je skupina maloljetnika koje je policija u međuvremenu našla i privela, objavili su u petak slovenski mediji.

Tridesettrogodišnji Luka Juri vozio se na Dunajskoj cesti u Ljubljani skuterom i nehotice ogledalom okrznuo jednog od vidno pijanih mladića koji su hodali stazom predviđenom za bicikliste i skutere. Iako se zaustavio i ispričao, oni su ga svejedno napali i izudarali te mu oteli torbicu s novcem i dokumentima, javili su slovenski mediji.

Njegove ozljede u bolnici, kamo je odvezen nakon incidenta, okvalificirane su kao lakše, ali na glavi ima više modrica i otečen nos, a rana mu je morala biti zašivena.

Zastupnikov stric Franco Juri, i sam zastupnik u parlamentu, izjavio je novinarima da je zabrinut "stanjem duha" jednog dijela slovenske mladeži, jer su se maloljetnici koji su bili vidno pijani posebno okomili na njegova nećaka kada su prepoznali o kome se radi, odnosno da je riječ o političaru i zastupniku vladajuće stranke.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika