12.11.2010. / 19:37

Autor: Hina

Biatlon: Još nema dogovora oko Jakova Faka

Iako se tijekom današnjeg dana očekivalo razrješenje sudbine hrvatskog biatlonca Jakova Faka koji želi nastupati za Sloveniju, petak nije ponudio nikakve vijesti glede dogovora oko ispisnice i odštete.

Jakov FakJakov FakIako se tijekom današnjeg dana očekivalo razrješenje sudbine hrvatskog biatlonca Jakova Faka koji želi nastupati za Sloveniju, petak nije ponudio nikakve vijesti glede dogovora oko ispisnice i odštete.

"Razočaran sam što tijekom današnjeg dana nije stigla ispisnica iz Hrvatskog biatlonskog saveza, te mi sada ostaje samo da čekam. Biatlonska sezona počinje za dvadesetak dana i vjerujem da će dotad moja situacija biti riješena, te da ću moći nastupati za Sloveniju", kazao je s priprema slovenskih biatlonaca na Pokljuci u izjavi za RTL televiziju Jakov Fak.

Hrvatski biatlonski savez traži od slovenskog saveza odštetu od 100.000 eura zbog propalih sponzorskih ugovora, a neslužbeno se u slovenskim medijima pojavila vijest da su Slovenci spremni platiti 60.000 eura i to navodno u opremi.

"Situacija oko Jakova Faka je neizvjesna, a svi se trudimo da to ne utječe na ostale naše biatlonce", kazao je za STA glavni trener slovenske biatlonske vrste Uroš Velepec.

Sezona Svjetskog kupa počinje 1. prosinca u švedskom Oestersundu.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika