13.12.2010. / 13:30

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Ivo Sanader još nije svjestan u kakvoj je 'gabuli'

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će obilježiti loše vijesti za još dvojicu ministara, sukobi na relaciji vlada-oporba, a iz oporbe bi veteran mogao imati veliki problem zbog neke vrste svjedočenja. HDZ prolazi svoju katarzu, a Sanader još nije svjestan svoje silazne putanje

Foto: Igor ŠobanFoto: Igor ŠobanU tjednu u kojem se nalazimo nije lako zadržati dobro raspoloženje niti veselje. Ali puno je snage da se suočimo sa zbiljom i posvetimo važnim stvarima u životu: egzistencijom, obitelji i povratku tradiciji.

Pripremimo se na izražavanje nezadovoljstva, naročito običnih ljudi koji plaćaju gorku cijenu rasipne elite. Zato će se buniti i neće birati baš ugodan način. Mogu se očekivati i problemi u sektoru željeznice, odnosno afere vezane za željeznicu, kao i lavine koje zarobljavaju skupine ili ruše cijeli grad ili naselje. Najteži dani u tjednu su ponedjeljak i utorak 13. i 14. prosinca. Ta dva dana me podsjećaju na film ''Obračun kod O.K. korala''. A biti će i eksplozija, oružanih napada, hapšenja i sl. Preporuka je tajnim službama da pojačaju kontrolu i preventivu od terorizma.

U Hrvatskoj uzbuđenja na pretek: loše vijesti za još dvojicu ministara, sukobi na relaciji vlada-oporba, a iz oporbe bi veteran mogao imati veliki problem zbog neke vrste svjedočenja. HDZ prolazi svoju katarzu, a Sanader još nije svjestan svoje silazne putanje.

Susjedna Srbija u problemima svake vrste, a po tranzitima ne bih nikada zaključila da je izašla iz krize kako oni to službeno tvrde.

Ratni sukob na Korejskom području se zaoštrava. Problemi i u Kini.

U svijetu, posebno u siomašnim zemljama bujice i urušavanja rudnika i tla odnijeti će mnoge živote a neke gradove doslovno zbrisati sa zemlje.

Čuvajte se, pazite jedni druge i volite se, jer nikada ne znamo da li ćemo ikada dobiti drugu priliku.

www.andelkasubasic.com

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 13.12.10. 16:05

baš si pogodila da će jaca prošli tjedan priznati da ima nekog jebača. I ovo ti sve vjerujem. Pročitala si da ministri odlaze pa kao loše vijesti za njih. Daj molim te Anđelka, iskuliraj.


registracija
27/8/09

Lujo1, 13.12.10. 20:16

Nisam pročital ovaj mudri članak, ali tvrdim kak Ivek uopće nije ni u kakvoj gabuli, već ili sam ili u dogovoru s bajićem sve drži pod kontrolom samo vi stoko sitnog zuba to ne kužite - zato i jeste stoka sitnog zuba!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika