25.11.2011. / 19:45

Autor: Hina

'Bez pelješkog mosta nema ni hrvatskog juga'

Nositelj liste HSS-a, Zelene stranke i Stranke penzionera u X. izbornoj jedinici Stipo Gabrić Jambo u Orebiću je na predizbornom skupu te koalicije kazao da je izgradnja pelješkog mosta preduvjet opstanka hrvatskog juga.

Stipe Gabrić JamboStipe Gabrić JamboNositelj liste HSS-a, Zelene stranke i Stranke penzionera u X. izbornoj jedinici Stipo Gabrić Jambo u Orebiću je na predizbornom skupu te koalicije kazao da je izgradnja pelješkog mosta preduvjet opstanka hrvatskog juga.

Jednako je važno što prije izgraditi i autocestu, ali se nažalost o tome još nisu dogovorili ni politika ni struka, jer bez autoceste i mosta nema budućnosti Hrvatske, rekao je.

Ocijenio je da što prije treba stvarno decentralizirati državu, naglasivši kako Dubrovačko-neretvansku županiju, njezine gradove i općine u zadnjih 20 godina ne pljačka nitko kao Zagreb.

Naveo je primjer da od sto posto poreznih prihoda samo četiri posto ostaje gradovima i općinama, a 96 posto ide u Zagreb raznim politikantima.

Također se zauzeo da se od sorte vina plavca malog napravi brend kao i s neretvanskom mandarinom koje 85 posto ide u izvoz.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 25.11.11. 20:00

Most treba. Samo gdje je novac za to. Ako se Jambu baš žuri, neka proda svoje imanje i neka krene graditi most.


registracija
24/4/10

fiorano, 25.11.11. 23:14

Ovoliki broj idiota na ovako malo kvadrata ni Hrvatska više ne kuha....povraća joj se od raznih jamba....kutla....sulića....podravkaša....fimimedijaša sve banda hdzovska.....išššššššššššš


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika